Vyberte sa počas víkendu na Liptov. Vodné parky už sprístupnili letné atrakcie

Vodné parky Ak milujete kúpanie, určite by ste sa mali vybrať počas víkendu do niektorého z liptovských vodných parkov. Foto: Marek Hajkovský


LIPTOV – Spoločnosť TMR, ktorá je jednou z top v cestovnom ruchu nielen u nás, ale aj v Európe, ešte nedávno pozývala milovníkov bieleho športu na lyžovačku do našich veľhôr, teraz, vďaka náhlemu otepleniu, definitívne ukončila lyžiarsku sezónu v Jasnej i vo Vysokých Tatrách. Aktuálne ponúka návštevu najznámejších vodných parkov na Liptove.

Martina Šavrnochová, marketingová manažérka vodných parkov Tatralandia a Bešeňová, zdôvodnila rozhodnutie tým, že si to vyskúšali už počas veľkonočných sviatkov, no najväčšie atrakcie – mega tobogany Delphin a 4Family – otvorili až teraz.

V liptovských vodných parkoch si každý nájde to, čo ho najviac baví. Foto: Archív TMR

„Hlavným kritériom je, aby vonku bolo nad 15 °C, keďže teplota vody vo vonkajších bazénoch a na atrakciách je od 22 do 39 °C. Využili sme teplé počasie a vyhoveli dopytu dovolenkárov počas májových sviatkov na to, aby sme im rozšírili ponuku adrenalínových zážitkov,“ vysvetlila manažérka.

V takomto režime chcú pokračovať minimálne do nedele 5. mája, všetko však záleží od vývoja počasia. Zároveň je do soboty predĺžená otváracia doba do 21:00.

V Bešeňovej otvorili okrem vnútorných bazénov aj vonkajší plavecký bazén, tiež relaxačný a detský, ďalej atrakciu Divoká rieka a dopadový bazén s toboganmi. V Tatralandii sú k dispozícii Black Magic, Banana Fun, Niagara, Trio a Boomerang. Otvorené sú aj vlajkové lode medzi toboganmi – obrovské 4Family a Delphin.

Na tento víkend pripravili pre návštevníkov aj bohatý sprievodný program. V Bešeňovej bude sobota 4. mája v znamení animácií, ale aj stavania tradičného mája. Milovníkov folklóru určite potešia vystúpenia Ľudovej hudby Liptáci a Folklórneho súboru Liptov.

V Tatralandii zasa pripravili tradičnú Májovú olympiádu, ktorej súčasťou bude 7. ročník súťaže v najrýchlejšej jazde na toboganoch – AQUA RACING a novinka TRIORACE – adrenalínové preteky v behu hore toboganom.

Prežite víkend s priateľmi alebo rodinou v osviežujúcej vode bazénov. Foto: Archív TMR
Ak vás láka adrenalín, určite vyskúšajte Trio a Boomerang. Foto: Archív TMR
Atrakcie 4Family a Delphin v Tatralandii. Foto: Archív TMR
V horúcich dňoch je pre mnohých najpríjemnejšie strávený čas pri vode. Foto: Archív TMR

Ďalšie články