Šokujúca správa: Zastupujúci starosta po ničivej kalamite náhle zomrel, podrobnosti trhajú srdce

candle-2038736_1280

BLATNÉ REMETY – Pre obyvateľov obce v okrese Sobrance to bola jedna rana za druhou. Silná búrka so silnými krúpami sa prvotne zniesla na ich domovy, ktoré zostali poškodené a zdevastované. Len o niekoľko dní neskôr bola obec zasiahnutá ďalšou tragickou správou – náhlym úmrtím zástupcu starostu.

Milan Gunár, zástupca starostu Blatných Remet, bol človek s veľkým srdcom. Takto na neho spomínajú obyvatelia obce. Zomrel počas plnenia svojich povinností v čase mimoriadnej núdze, ktorá obec postihla. Minulý týždeň prírodná pohroma vo forme silnej búrky a krúpov poškodila obydlia mnohých rodinných domov v Blatných Remetách a okolitých obciach.

Ničivý vietor a krupobitie zanechali za sebou opustené domy s poškodenými strechami, fasádami, oknami a autami. Z toho dôvodu bola vyhlásená mimoriadna situácia. Blatné Remety boli jednou z najviac postihnutých obcí. Mnohí obyvatelia sa pri pohľade na svoju obec rozplakali.

Foto: FB Radoslav Gunar

Správa o náhlej smrti zástupcu starostu obce Milana Gunára bola veľmi bolestivá „Môj zástupca starostu zomrel pri starostovaní v najťažšej situácii, ktorá nastala v obci. Milan pri zastupovaní starostu obce nasadil všetko zo seba, čo mohol,” uviedol šéf samosprávy Radoslav Gunár. „Niektorí ľudia sú v našej obci veľmi zlí, ale napriek tomu môj zástupca zvládol situáciu bravúrne, za čo sa mu chcem už v nebíčku poďakovať. Ďakujem ti krstný môj, moje srdiečko za teba krváca. Bol si najlepší,” poslal svoj odkaz na druhý svet. Sociálnu sieť zaplavili kondolencie blízkych a obyvateľov obce ( zregiónu.sk).


Ďalšie články