Nabitý program konca roka: Prehľad zaujímavých podujatí v Košiciach

jozef holly piano Pestrý kultúrny program v našom meste aj na záver roka. Foto: FB Jozef Holly

KOŠICE – Ako sa blíži koniec roka 2023, Košice sa menia na pulzujúce centrum rôznorodých podujatí, ktoré ponúkajú pre každého niečo. Od vianočného bazáru plného štýlového oblečenia cez fascinujúce predstavenia na ľade až po vzdelávacie workshopy pre deti a energické športové udalosti. Nech ste milovník kultúry, športový fanúšik, alebo hľadáte perfektný spôsob, ako privítať nový rok, Košice majú pre vás pripravený nezabudnuteľný zážitok.

23. 12. Vianočný bazár značkového oblečenia a doplnkov v Kine Úsmev Tento bazár ponúka širokú škálu značkového oblečenia a doplnkov, ideálny je pre tých, ktorí hľadajú posledné vianočné darčeky. Otvorený bude od 10.00 do 15.00, je to skvelá príležitosť pre obnovu šatníka. Návštevníci tam nájdu výrobky od renomovaných značiek ako COS, Levi’s a Adidas.

23. 12. Vianočná lekcia programovania LEGO robotov v SteelpParku Táto interaktívna aktivita je určená pre deti, ktoré sa chcú naučiť základy programovania a robotiky. Uskutoční sa o 14.00 a poskytne deťom možnosť tvoriť a naprogramovať vlastné LEGO roboty. Je to vzdelávajúci zážitok, ktorý podporuje kreativitu a technické schopnosti.

23. 12. Workshop Čarovné zimné experimenty Začína sa o 15.30 a ponúka vzrušujúce a edukatívne aktivity pre deti. Učí ich o vede a kryštalizácii pomocou zábavných experimentov. Deti si môžu vyrobiť svoj vlastný horúci a šumiaci ľad, strieborné stromčeky a sklo.

27. 12. Popoluška (muzikál na ľade v Steel Aréne) O 18.00 vypukne tento veľkolepý muzikál na ľade, ktorý prinesie klasický príbeh o Popoluške v novom svetle. Je vhodný pre všetky vekové skupiny a ponúka úchvatné krasokorčuliarske a herecké výkony. Je to skutočný vizuálny a umelecký zážitok.

27. 12. Jozef Holly – Vianočná piano show v Dome umenia O 19.00 sa predstaví Jozef Holly s klavírnou show, ktorá je známa originalitou a virtuozitou. Holly spája rôzne hudobné žánre, čím vytvára jedinečné symfónie emócií. Jeho vystúpenie je považované za emocionálny a hudobný zážitok.

27. 12. Divadelná hra Amadeus v Národnom divadle/Historická budova O 19.00 ponúka toto predstavenie pohľad na rivalitu medzi Mozartom a Salierim. Hra skúma témy génia, závisti a ľudského utrpenia. Je to hlboko pôsobivé divadelné dielo, ktoré osloví milovníkov histórie a hudby.

28. 12. NONSTOP 24-hodinové korčuľovanie na Alejovej ulici Štartuje o 16.00 a ponúka nonstop korčuľovanie počas celého dňa. Ideálne pre rodiny a priateľov, ktorí chcú zažiť zábavu na ľade.

28. 12. Hokejový zápas HC Košice – HC 19 Humenné v Steel aréne O 17.30 zažijete vzrušenie z hokejového zápasu. Toto športové podujatie je ideálne pre fanúšikov hokeja a ponúka napínavú atmosféru. Zápas medzi HC Košice a HC 19 Humenné sľubuje skvelý športový zážitok.

29. 12. Silvestrovský orloj a nočná prehliadka Miklušovej väznice O 17.00 sa začína tento jedinečný historický zážitok. Návštevníci sa môžu tešiť na orloj a špeciálnu nočnú prehliadku väznice, ktorá ponúka pohľad do minulosti. Je to kombinácia vzdelávania a zábavy pre všetky vekové skupiny.

31. 12. SILVESTER v MEDUZA BARE Privítajte nový rok na párty v MEDUZA BARE so začiatkom o 21.00. Dj CARLOS ponúkne špeciálny silvestrovský mix a návštevníci dostanú welcome drink. Je to ideálna príležitosť na rozlúčku so starým rokom v novootvorenom podniku.

Tento koniec roka v Košiciach ponúka široký výber podujatí od kultúrnych predstavení cez športové udalosti až po vzrušujúce oslavy Silvestra. Každý si nájde niečo, čo mu spríjemní záver roka.


Ďalšie články