Nové investície v priemyselnom parku Kechnec sľubujú ďalšie pracovné príležitosti

priemyselny park kechnec V uvedenej lokalite využívanej ako priemyselný park Kechnec pôsobia viaceré výrobné spoločnosti. Foto: kechnec.sk

KOŠICE-OKOLIE V priemyselnom parku Kechnec plánuje spoločnosť Kiss Develop rozšíriť svoje aktivity o nové skladové priestory.

Podľa zámeru predloženého na posúdenie vplyvov na životné prostredie chce spoločnosť investovať približne 2 milióny eur do výstavby dvoch samostatných skladových objektov. „Skladové priestory budú využívané pre nájomcov, ktorí prejavia záujem skladovania tovaru a materiálov, prípadne ich preskladovania,“ uvádza zámer.

V lokalite priemyselného parku Kechnec, kde už pôsobí niekoľko výrobných spoločností, by nové skladové kapacity mohli vytvoriť nové pracovné príležitosti. V nových halách plánuje spoločnosť zamestnať 54 ľudí v trojzmennej prevádzke.

Celková zastavaná plocha týchto polyfunkčných skladových objektov by mala dosiahnuť takmer 20-tisíc metrov štvorcových. S výstavbou by sa malo začať ihneď po získaní príslušných stavebných povolení, čo by mohlo prispieť k rýchlejšiemu rozvoju a posilneniu pozície priemyselného parku Kechnec na trhu.

(SITA, der)


Ďalšie články