V okrese Trebišov sa prevrátil kamión. Cesta bude dočasne uzavretá

438098024_860511569452259_3581271411489092402_n Pre vyťahovanie kamiónu bude dočasne uzavretá cesta v okrese Trebišov. Foto: Polícia SR - Košický kraj

TREBIŠOV – Polícia upozorňuje motoristickú verejnosť na dočasnú úplnú uzáveru cesty I/79 v okrese Trebišov v úseku Veľaty – Luhyňa – Čerhov, ku ktorej dôjde v nedeľu od 14.00 h. Dôvodom je vyťahovanie kamiónu.

Informovala o tom košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. Na mieste budú policajti, ktorí budú dopravu v tomto úseku usmerňovať.

„Prichádzajúcich vodičov osobných áut odklonia na obchádzkovú trasu Veľaty – Michaľany – Luhyňa (obojsmerne). Vodiči nákladných vozidiel budú odstavovaní pred odpočívadlom Mária až do času sprejazdnenia cesty,“ spresnila Ivanová.

Polícia vodičov žiada o rešpektovanie pokynov jej príslušníkov, ale aj o trpezlivosť a ohľaduplnosť.

V nedeľu ráno na mieste, na ktorom prebieha rekonštrukcia cesty a úsek je prejazdný iba v jednom jazdnom pruhu, pričom doprava je riadená svetelnou signalizáciou, skončilo nákladné motorové vozidlo, ktoré sa prevrátilo do priekopy mimo cesty.

Vodič kamiónu sa nezranil, ani nebol pod vplyvom alkoholu. Táto udalosť v cestnej premávke bola podľa Ivanovej ukončená ako škodová udalosť.

(tasr, kol)


Ďalšie články