Pomôžte v pátraní po dvoch nezvestných mužoch z východného Slovenska

patra ilustračné foto: FOTO: redakcia

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / HUMENNÉ – Pohotovostný pátrací tím hľadá dvoch mužov. Od 3. júla sú nezvestní 62-ročný Ján z Humenného a 73-ročný Štefan zo Spišskej Novej Vsi.

Nezvestný Ján Humeník bol vo štvrtok 29.6.2023 hospitalizovaný v Rakúsku, v nemocnici v Sankt Pölten, odkiaľ bol následne prepustený a prevezený zamestnávateľom na vlakovú stanicu v tom istom meste. Odtiaľ mal smerovať do Bratislavy, kde mal prestúpiť na vlak do Humenného, kam ale doteraz nedorazil. Vzhľadom na to, že jeho mobil je nedostupný a nezvestný Ján nie je na tom zdravotne dobre, má oňho rodina veľký strach. Ján je štíhlejšej postavy, má krátke prešedivelé vlasy, znamienko na nose, váhu asi 80 kg, má jazvu na bruchu po operácii pruhu. Na sebe mal čierne krátke tričko, čierne teplákové kraťasy, čierne kroksy, čierny cestovný kufor na kolieskach, čierno-sivú kapsičku cez plece.

zdroj: FB, Pohotovostný pátrací tím

Ak ste nezvestného pána niekde zahliadli, alebo máte relevantné informácie o jeho pohybe/pobyte, kontaktujte prosím linku 158 alebo telefónne číslo 0904 969 244.

Rodina tiež požiadala Pohotovostný pátrací tím pri hľadaní Štefana Iľaša zo Spišskej Novej Vsi, kde bol aj naposledy videný. Štefan je 170 cm vysoký, má prešedivelé krátke vlasy a je zavalitejšej postavy. Popis oblečenia nie je známy.

zdroj: FB, Pohotovostný pátrací tím

Ak ste osobu videli alebo máte informácie, ktoré by mohli pomôcť pri pátraní, kontaktujte políciu 158 a Pohotovostný pátrací tím 0940 555 959.

(zdroj: FB, minv.sk)


Ďalšie články