Muselo dôjsť k vážnej nehode, aby prišlo k zmene?

KOŠICE – Chcete vedieť, ako bude križovatka pri Jumbe bezpečnejšia? Príďte na výstavu projektu Čas spomaliť a dozviete sa viac!

Križovatka pri Jumbe v Košiciach bola dlho známa svojou nedostatočnou bezpečnosťou pre chodcov aj vodičov. Avšak, nový projekt s názvom Čas spomaliť, sa zameriava práve na to, aby túto križovatku vylepšil a spravil ju bezpečnejšou pre všetkých účastníkov cestnej premávky.

Čo všetko sa zmení? FOTO: Mesto Košice, FB

Na výstave, ktorá je súčasťou projektu Čas spomaliť, budú prezentované plány a návrhy, ktoré majú za cieľ zlepšiť bezpečnosť na križovatke. Budú vysvetlené základné koncepty projektu a predstavené dáta o vnímaní bezpečia v okolí križovatky, mobilite a doprave. Cieľom výstavy je nielen informovať verejnosť, ale aj vytvoriť priestor pre verejnú diskusiu o bezpečnosti na cestách a v uliciach.

Táto výstava bude trvať až do 30. septembra 2023, čo poskytne dostatok času pre obyvateľov a zainteresované strany, aby sa oboznámili s projektom a vyjadrili svoj názor. Je dôležité, aby sa čo najviac ľudí zapojilo a prispelo k zlepšeniu bezpečnosti tejto križovatky.

Ak vás zaujíma, ako presne bude projekt Čas spomaliť zlepšovať bezpečnosť križovatky pri Jumbe, neváhajte navštíviť výstavu. Okrem toho, nájdete informácie aj na webovej stránke projektu: https://www.spomalit.sk.

Pripojte sa k tejto iniciatíve a pomôžte vytvoriť bezpečnejšiu križovatku pri Jumbe pre všetkých!

(košicednes.sk)


Ďalšie články