Chystáte sa na prvú filmovú premiéru Vojna policajtov, alebo dáte prednosť iným zaujímavým podujatiam v našom meste?

Vojna-policajtov Nenechajte si ujsť prvú filmovú premiéru Vojna policajtov na zimnom štadióne. Ilustračné foto: cinemart.sk

KOŠICE – Počas nasledujúcich dní sa pripravte na rozmanité podujatia. Užiť si budete môcť Festival voľného času s rodinou, zájsť si na najväčšiu filmovú premiéru s hviezdnym obsadením, zaujímavú výstavu fotografií, karneval, bábkové divadlo, basketbalový zápas či hudobnú šou v Tabačke. O pestrý víkendový program veru nebude núdza.

Výstava fotografií Ľudia, Ktorí Ma Očarili, 25. 1. až 14. 4., Východoslovenské múzeum
Od 25. januára do 14. apríla prebieha v Východoslovenskom múzeu výstava fotografií Romana Martinského. Návštevníci majú možnosť vidieť 75 snímok ľudí z 11 rôznych krajín, ktorí autora očarili svojou jedinečnosťou.

Festival voľného času v obchodnom centre Cassovia, 27. 1., 10.00 – 16.00 hod.
Už túto sobotu sa v obchodnom centre Cassovia uskutoční Festival voľného času. Od 10.00 do 16.00 hod. tam nájdete informácie o záujmových kluboch, kreatívne dielne a vzdelávacie aktivity pre deti. Festival ponúka poradenstvo pre rodičov, ako aj zábavu pre najmenších vrátane lezeckej steny a mnohého ďalšieho.

Východoslovenské múzeum pozýva na karneval, 27. 1., 16.00 hod.
Východoslovenské múzeum organizuje vo svojich priestoroch veľkolepý karneval s témou Rozprávkové bytosti. V nedeľu o 16.00 hod. sa tam môžu návštevníci v maske tešiť na vystúpenie kúzelníka Gabiho, módnu prehliadku masiek, súťaže a tombolu. Vstup s maskou je zadarmo, bez masky za 3 eurá.

Najväčšia filmová premiéra Vojna policajtov, 27. 1., 18.00 hod., Steel Aréna
V Steel Aréne v Košiciach sa uskutoční exkluzívna premiéra filmu Vojna policajtov o vzťahu slovenskej polície a SIS s mafiou v 90. rokoch. Premiéra sa koná v sobotu o 18.00 hod. a zúčastnia sa na nej herci a tvorcovia filmu.

Bábkové divadlo predstaví Rozprávku o Sloníkovi, 28. 1., 14.30 a 16.30 hod.
V Bábkovom divadle v Košiciach sa v nedeľu konajú dve predstavenia Rozprávky o Sloníkovi. Inscenácia je vhodná pre deti od 3 rokov a divákom ponúka netradičnú choreografiu, tanec a spev, ktoré ich prenesú do ďalekej Afriky.

Domáci zápas TSM Slávia Young Men Žilina, 28. 1., 15.00 hod., Stará jazdiareň
Tento víkend privíta domáci tím TSM Slávia Young Men Žilina svojho súpera v prvom domácom zápase tohto roku. Zápas sa uskutoční v nedeľu o 15.00 hod. v Starej jazdiarni a očakáva sa napínavý duel s tímom, ktorý je aktuálne na 4. mieste v tabuľke.

Šou Kataklyzma v Tabačka Kulturfabrik, 27. 1., 20.00 hod.
V Tabačka Kulturfabrik sa v sobotu o 20.00 hod. koná šou Kataklyzma, ktorá prináša fúziu rôznych hudobných žánrov od elektronickej hudby až po pomalé balady. Na scéne sa predstaví skupina mladých talentov zo slovenského undergroundu.


Ďalšie články