V Košiciach vystúpi Pavol Hammel, tešiť sa môžete aj na farmárske dni a ochutnávku vín

hammel Na svoje si prídu aj milovníci slovenských hitov, ktoré nestarnú. Foto: TASR

KOŠICE – Aprílové dni budú v našom meste plné zábavy, kultúry a určite aj krásnych zážitkov.

Začnite jarnú sezónu s nostalgickou jazdou historickým vláčikom na Košickej detskej železnici, kde vás očarí kúzlo minulosti a bude to zábava pre celú rodinu.

Ak máte záujem o módne trendy, ponorte sa do sveta európskej módy s unikátnou prehliadkou módnych návrhárov z 10 krajín na EUROPEAN FASHION PASSPORT Slovakia 2024.

Pre milovníkov vína je tu najväčšia ochutnávka v Košiciach Nevinne o víne, kde môžete spoznať viac ako 300 druhov vína od top vinárov. Hudobníci a fanúšikovia legendárneho Pavla Hammela sa môžu tešiť na jeho oslavný koncert k 60. výročiu jeho kariéry.

Pre tých, ktorí si chcú užiť kvalitné farmárske produkty a podporiť miestnych výrobcov, sú tu farmárske trhy pred Auparkom.

Divadlo Palace prinesie komédiu Plnou parou, plnú zámen a zmätkov, zatiaľ čo Dominika Mirgová s jej WONDER WOMAN TOUR 2024 vám ponúkne energický koncert so živou kapelou a špeciálnymi hosťami.

Nechajte sa strhnúť vlnou kultúry a zábavy v Košiciach! Pozrite si prehľad podujatí:

Otvorenie sezóny Košickej detskej historickej železnice

Miesto: Detská železnica Košice, Čermeľ 1/A
Kedy: 20. apríl, 9.15 hod.

Otvorenie sezóny Košickej detskej historickej železnice je každoročne milým podujatím pre malých aj veľkých. Lístky si môžete kúpiť priamo na mieste. Príďte zažiť nostalgickú jazdu historickým vláčikom a užite si rodinný deň plný zábavy a dobrodružstva.

Nevinne o víne

Miesto: Kunsthalle/Hala umenia
Kedy: 20. apríl, 16.00 – 21.00 hod.

Najväčšia ochutnávka vína v Košiciach s viac ako 30 vinármi. Predstavenie vyše 300 druhov vína vrátane ocenených vín z Danube Wine Challenge 2023. Vstupenka zahŕňa neobmedzenú degustáciu a kupón na nákup vína v hodnote 5 €.

EUROPEAN FASHION PASSPORT Slovakia 2024

Miesto: Galéria Alfa v Kasárňach/Kulturparku
Kedy: 20. apríl, 19.00 hod.

Medzinárodná módna prehliadka predstaví 10 módnych návrhárov z 10 krajín Európy. Podujatie je unikátnou príležitosťou vidieť módne trendy z rôznych kútov Európy.

Základné vstupenky si možno kúpiť od 29 €.

V galérii si môžete pozrieť podrobný program podujatia.

Dominika Mirgová – WONDER WOMAN TOUR 2024 – Košice

Kedy: 20. apríl, 20.00 hod.
Miesto: GES Club, Nám. L. Novomeského

Slovenská speváčka Dominika Mirgová prichádza s jedinečnou show na podporu svojho nového albumu Wonder Woman. Vychutnajte si koncert so živou kapelou, tanečnými vystúpeniami a špeciálnymi hosťami. Vstupenky a VIP lístky sú ešte stále v predaji.

Divadlo Palace: Plnou parou

Miesto: Historická radnica, Hlavná 59, Staré Mesto
Kedy: 21. – 22. apríl, 19.00 – 20.30 hod.

Situačná komédia plná zámen a zmätkov. Pražské Divadlo Palace prinesie na scénu príbeh o partnerských vzťahoch. Príďte sa odreagovať a kultúrne „vyžiť“ do divadla.

Vstupenky je možné si kúpiť od 30 €.

Pavol Hammel: 60 rokov na scéne

Miesto: Historická radnica, Hlavná 59, Staré Mesto
Kedy: 24. apríl, 18.00 – 20.00 hod.

Oslava 60 rokov na hudobnej scéne legendy slovenskej hudby Pavla Hammela. Tešiť sa môžete na koncert plný jeho najväčších hitov a vystúpení so skupinou Prúdy.

Vstupenky sa cenovo pohybujú od 25 €.

Farmárske trhy pred Auparkom v Košiciach 2024

Miesto: Pred OC Aupark
Kedy: 24. – 26. apríl

Máte radi kvalitu a domáce potravinové výrobky? Príďte pred Aupark ochutnať aj nakúpiť čerstvé a kvalitné produkty priamo od lokálnych a regionálnych výrobcov.


Ďalšie články